U bent hier: Home » Info » Inschrijvingen

Inschrijven

Gedurende het hele schooljaar kan u na een  telefonische afspraak inschrijven op het secretariaat van de school tijdens de schooluren van 8.30 uur tot 16.45 uur (vrijdag tot 12uur).

Voor het schooljaar 2017-2018 starten de inschrijvingen voor de leerlingen van het eerste jaar op 20 maart 2017.  Kinderen die reeds een broer of zus op school hebben krijgen een inschrijvingsvoorrang vanaf 9 januari 2017 tot 22 februari 2017.

Van 6 maart tot 17 maart 2017 dienen wij voorrang te verlenen aan indicatorleerlingen*.  Vanaf 18 maart 2017 vervalt deze voorrangregeling.

(*Leerlingen die een studietoelage ontvangen, leerlingen wiens moeder niet in het bezit is van een diploma secundair onderwijs, kinderen van rondtrekkende ouders en leerlingen die in een voorziening geplaatst zijn die hen opvangt.)

Voor de leerlingen van het tweede leerjaar, de tweede en derde graad starten de inschrijvingen voor schooljaar 2017 - 2018 op 18 april 2017.

Gedurende de zomervakantie worden er inschrijvingsmomenten voorzien, vanaf woensdag 16 augustus zijn er inschrijvingsmomenten voorzien (uurregeling vindt u op de startpagina van deze site)

Documenten

Bij de inschrijving moet een officieel document worden voorgelegd dat de identiteit van het kind bevestigt en de juiste geboortedatum en de verwantschap aantoont. Daarom is het noodzakelijk dat u volgende zaken op het moment van inschrijving meebrengt:

- het identiteitsbewijs van uw kind dat u bij inschrijving op de gemeente ontving
- het laatste rapport
- het studiegetuigschrift van het tweede leerjaar van de derde graad BSO (bij inschrijving in het 7de jaar)