U bent hier: Home » Info » Onze school » Visie van onze school

 

Visie van onze school

TA Den Biezerd biedt onderwijs op maat zodat elke leerling de beste kansen krijgt om zich maximaal te ontplooien tot zelfredzaamheid en de nodige competenties verwerft om vlot door te stromen naar de arbeidsmarkt.

Ons pedagogisch project staat er borg voor dat al onze leerlingen opgroeien tot positief kritisch denkende adolescenten die in een sfeer van wederzijds vertrouwen respectvol omgaan met elkaar.

We wakkeren de ondernemerszin van onze leerlingen aan door ze op een ervaringsgerichte manier kennis te laten maken met het beroep van zelfstandig ondernemer.   

                                Samen bereiken we meer dan alleen!  Door de gezamenlijke inspanningen van leerkrachten, ouders, het clb en de beroepswereld werken we aan een brede, kwaliteitsvolle en krachtige leer- en leefomgeving.  De kleinschaligheid, de veilige en groene omgeving van onze campus dragen hier zeker toe bij.

De aandacht voor het welbevinden van onze leerlingen, ouders en leerkrachten staat hierbij voorop.  De ouders zijn dan ook voor ons volwaardige gesprekspartners bij de zorg voor hun kinderen.

TA Den Biezerd reflecteert, evalueert en stuurt bij om duurzame kwaliteit te bieden.  Vanuit deze visie willen we onze leerlingen de weg naar zelfstandigheid en succes wijzen!