U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws

Hier kan je terecht voor alle laatste nieuwtjes en weetjes. 

Kijk snel hieronder wat er zich allemaal in onze school afspeelt! 

  • Mevrouw Rens met pensioen (31/01) Marie-Jeanne Rens, die vele (oud-)leerlingen van TA Den Biezerd kennen als de secretaresse van de technische school die vooral instond voor de leerlingenadministratie, werd op 1 februari door de leerlingen, (oud-)collega's en directies uitgewu...Lees meer »

  • Witte mantel (23/01) Een stille, maar mooie ochtend op campus Den Biezerd... Iedereen is voorzichtig op weg naar school, waar deze mooie omgeving wacht. Want kijk eens wat er is gebeurd, deze nacht... Resultaat? Een mooie witte mantel die op de foto staa...Lees meer »

  • Opruimactie in de buurt (09/01) Op een koude, maar zonnige januaridag hebben de leerlingen van TA Den Biezerd de speelplaats én alle omliggende straten opgeruimd. Met vuilzakken en handschoenen hebben ze het afval tussen de struiken weg gehaald en gesorteerd! #Denbi...Lees meer »

  • Nieuwjaarsreceptie (07/01) De eerste schooldag van het nieuwe jaar hebben we met "bubbels" afgesloten. Met een glaasje kidibul en lekkere hapjes (waarvoor dank aan mevr. Tonnaer) hebben we het nieuwe jaar feestelijk ingezet!  

  • Algemeen directeur GO! scholengroep Rivierenland, Luc Van Gasse, gaat met pensioen Luc Van Gasse, de algemeen directeur van GO! Scholengroep Rivierenland, gaat na 17 jaar dienst als leidinggevende van de scholengroep op pensioen. Vanaf 1 januari komt de leiding van de scholengroep in handen van Conny Romswinkel. GO! schol...Lees meer »

  • Knippen voor Think-Pink (22/11) De leerlingen van 6 en 7 haarzorg hebben hun handen uit de mouwen gestoken voor het goede doel. Bij Alcon te Puurs werd het personeel kort gewiekt ten voordelen van het Kinderkankerfonds en Think-Pink. Alcon doet heel de maand november acties ...Lees meer »

  • Werken op hoogte De jongens en meisjes van de derde graad bouw en hout hebben leren werken op hoogte. Hoogtevrees? Onze leerlingen hebben dit in ieder geval niet! Goed gewerkt!