U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws

Hier kan je terecht voor alle laatste nieuwtjes en weetjes. 

Kijk snel hieronder wat er zich allemaal in onze school afspeelt! 

  • Philip Cracco als gastspreker (13/05) Maandag 13 mei was Philip Cracco aanwezig op TA Den Biezerd voor een gastles in onze nieuwe loft. Wij wouden de leerlingen graag een boeiend, bekend en ervaren econoom / bedrijfsleider laten ontmoeten, dus hebben we onze stoute schoenen aanget...Lees meer »

  • OPENSCHOOLDAG GO! TA DEN BIEZERD EEN SUCCES!! (27/05) Op zondag 28 april 2019 begon de openschooldag van GO! TA Den Biezerd onder een grijze hemel. Zo fris als het buiten was, zo warm en verwelkomend was de sfeer binnen de school. Dat begon al aan het onthaal met de nieuwe directeur, mevrouw Van Poye...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Gemeentelijke basisschool Niel wordt deel van GO! scholengroep Rivierenland Op donderdag 25 april kregen zowel de syndicale partners, de personeelsleden van GBS Niel als de ouderraad toelichting over de overname van GBS Niel door GO! scholengroep Rivierenland. En dit onder voorbehoud van de goedkeuring hiervan door de raa...Lees meer »

  • Tijdelijke aanstelling van doorlopende duur - TA -TADD - 2019-2020 Oproep tot de kandidaten die een beroep wensen te doen op het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur. Stuur voor 15 juni het standaardformulier 'Aanvraag tot het verkrijgen van het recht op een tijdelijke aanstelling van ...Lees meer »

  • Tevredenheidonderzoek ouders Nu het schooljaar ten einde loopt, wil het team van GO! scholengroep Rivierenland graag de mening kennen van alle ouders over de schoolwerking. Daarom organiseert de scholengroep in alle scholen een tevredenheidonderzoek . Binnen GO! Scholengr...Lees meer »