U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws

Hier kan je terecht voor alle laatste nieuwtjes en weetjes. 

Kijk snel hieronder wat er zich allemaal in onze school afspeelt! 

  • Knippen voor Think-Pink (22/11) De leerlingen van 6 en 7 haarzorg hebben hun handen uit de mouwen gestoken voor het goede doel. Bij Alcon te Puurs werd het personeel kort gewiekt ten voordelen van het Kinderkankerfonds en Think-Pink. Alcon doet heel de maand november acties ...Lees meer »

  • Werken op hoogte De jongens en meisjes van de derde graad bouw en hout hebben leren werken op hoogte. Hoogtevrees? Onze leerlingen hebben dit in ieder geval niet! Goed gewerkt!

  • Personeelsbeweging 1 januari 2019 Lijst met vacant verklaarde betrekkingen In toepassing van artikel 28 van het DRP publiceren wij onze lijst met vacant verklaarde betrekkingen (wervingsambten), samen met een oproep tot de kandidaten. De vacantverklaring gebeurt op basis van d...Lees meer »

  • Pompoen-bloemstukjes (08/11) Prachtige bloemstukjes om het oudercontact aan te kleden De leerlingen van 4 voeding-verzorging hebben in het thema van Halloween onze school aangekleed met oranje pompoen-bloemstukjes. Deze gezelligheid kwam van pas om de ouders afgelopen wee...Lees meer »

  • Leerlingen máken de school Letterlijk en figuurlijk: onze leerlingen maken de school. De leerlingen 'houtbewerking' breken muren uit, kuisen alles op en plaatsen een nieuwe valse wand. Dit allemaal om een nieuwe bureauruimte te creëren.  Ook de inr...Lees meer »

  • Cupcake verkoop - strijd tegen Alzheimer Ook dit jaar hebben de leerlingen van de richtingen Verzorging en Thuis- en Bejaardenzorg meegedaan met het project  “Cupcakes bakken” t.v.v. de strijd tegen Alzheimer. Onder het toeziend oog van hun vakleerkrachten hebben de ...Lees meer »

  • Kom op tegen kanker! (15/10 tot 19/10) De leerlingen van de richting schoonheidsverzorging hebben een hart van goud én dat tonen ze afgelopen week door kankerpatiënten in de watten te leggen. De meisjes zijn in het AZ van Reet aan het werk gegaan. Ze hebben de zieke pat...Lees meer »

  • 3 & 4 kantoor naar Brussel (18/10) De leerlingen van 3 en 4 kantoor zijn met de trein op klasuitstap geweest naar Brussel. We hebben Manneke Pis én Jeanneke Pis gespot. De grote Markt was zonnig en indrukwekkend, maar ook het museum van de Nationale Bank was leerrijk! ...Lees meer »

  • Halloween make up De leerlingen van 5 schoonheidsverzorging tonen graag wat ze kunnen en proberen graag nieuwe technieken uit. In het thema 'halloween' schitteren ze vooral met griezelige gezichten. Laten de resultaten je ook bibberen?!

  • 3 STW doet chemisch onderzoek De leerlingen van 3 STW doen in het kader van 'toegepaste natuurwetenschappen' een chemisch onderzoek. Ze bekijken of het water in de buurt vervuild is.  Het resultaat? Vraag het aan onze leerlingen!      &n...Lees meer »

Bekijk oudere berichten