U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws

Hier kan je terecht voor alle laatste nieuwtjes en weetjes. 

Kijk snel hieronder wat er zich allemaal in onze school afspeelt! 

  • Philip Cracco als gastspreker (13/05) Maandag 13 mei was Philip Cracco aanwezig op TA Den Biezerd voor een gastles in onze nieuwe loft. Wij wouden de leerlingen graag een boeiend, bekend en ervaren econoom / bedrijfsleider laten ontmoeten, dus hebben we onze stoute schoenen aanget...Lees meer »

  • OPENSCHOOLDAG GO! TA DEN BIEZERD EEN SUCCES!! (27/05) Op zondag 28 april 2019 begon de openschooldag van GO! TA Den Biezerd onder een grijze hemel. Zo fris als het buiten was, zo warm en verwelkomend was de sfeer binnen de school. Dat begon al aan het onthaal met de nieuwe directeur, mevrouw Van Poye...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Gemeentelijke basisschool Niel wordt deel van GO! scholengroep Rivierenland Op donderdag 25 april kregen zowel de syndicale partners, de personeelsleden van GBS Niel als de ouderraad toelichting over de overname van GBS Niel door GO! scholengroep Rivierenland. En dit onder voorbehoud van de goedkeuring hiervan door de raa...Lees meer »

  • Tijdelijke aanstelling van doorlopende duur - TA -TADD - 2019-2020 Oproep tot de kandidaten die een beroep wensen te doen op het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur. Stuur voor 15 juni het standaardformulier 'Aanvraag tot het verkrijgen van het recht op een tijdelijke aanstelling van ...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Leerlingen organiseren eigen modeshow! De leerlingen Haarzorg van GO! technisch atheneum Den Biezerd in Niel organiseren op dinsdag 19 maart een eigen modeshow. Ze kozen voor het thema ‘Een wereld vol fantasie’ De leerlingen willen vol enthousiasme hun werk op de catw...Lees meer »

  • VOKA: GO! scholengroep Rivierenland zet voluit in op digitalisering VOKA schreef een artikel over GO! scholengroep Rivierenland. U kan het hier lezen!

  • Parket De leerlingen van de derde graad houtbewerking hebben een opleiding "parket" gevolgd.  Zowel het plaatsen als de moderne afwerkingstechnieken kwamen aan bod.  Good job guys!

  • Vacature NOA5 ergotherapeut(e) regio Rivierenland Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamnivea...Lees meer »

  • PERSBERICHT: GO! technisch atheneum Den Biezerd werkt samen met IKEA De leerlingen Haarzorg en Bio-esthetiek van GO! technisch atheneum Den Biezerd in Niel tonen binnenkort hun kunsten in de IKEA-winkel van Wilrijk. Vanaf 20 maart verwennen ze elke IKEA-bezoeker met een kappersbeurt en/of een schoonheidsbehandeling...Lees meer »

  • Vacature NOA5 ASV Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamnivea...Lees meer »

Bekijk oudere berichten