U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws

Hier kan je terecht voor alle laatste nieuwtjes en weetjes. 

Kijk snel hieronder wat er zich allemaal in onze school afspeelt! 

  • Welkom bij GO! technisch atheneum Den Biezerd Inschrijven? Natuurlijk kan dat! De 1e graad kan officieel inschrijven vanaf 11 maart. De 2e en 3e graad kan vanaf 16 april. Voorinschrijven is altijd mogelijk! Om zeker te zijn van een plaatsje op onze school voor schooljaar 2019-...Lees meer »

  • PERSBERICHT: Leerlingen organiseren eigen modeshow! De leerlingen Haarzorg van GO! technisch atheneum Den Biezerd in Niel organiseren op dinsdag 19 maart een eigen modeshow. Ze kozen voor het thema ‘Een wereld vol fantasie’ De leerlingen willen vol enthousiasme hun werk op de catw...Lees meer »

  • VOKA: GO! scholengroep Rivierenland zet voluit in op digitalisering VOKA schreef een artikel over GO! scholengroep Rivierenland. U kan het hier lezen!

  • Parket De leerlingen van de derde graad houtbewerking hebben een opleiding "parket" gevolgd.  Zowel het plaatsen als de moderne afwerkingstechnieken kwamen aan bod.  Good job guys!

  • Vacature NOA5 ergotherapeut(e) regio Rivierenland Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamnivea...Lees meer »

  • PERSBERICHT: GO! technisch atheneum Den Biezerd werkt samen met IKEA De leerlingen Haarzorg en Bio-esthetiek van GO! technisch atheneum Den Biezerd in Niel tonen binnenkort hun kunsten in de IKEA-winkel van Wilrijk. Vanaf 20 maart verwennen ze elke IKEA-bezoeker met een kappersbeurt en/of een schoonheidsbehandeling...Lees meer »

  • Vacature NOA5 ASV Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamnivea...Lees meer »

  • De verdwenen vrachtwagenchauffeur (22/02) 3 & 4 Kantoor ging aan de slag met tablets en vraagstukken rond logistiek, aarderijkskunde, techniek, navigatie, ... om het spel "de verdwenen vrachtwagenchauffeur" te kunnen winnen. Een leuke afwisseling tussen de lessen door. L...Lees meer »

  • Mevrouw Rens met pensioen (31/01) Marie-Jeanne Rens, die vele (oud-)leerlingen van TA Den Biezerd kennen als de secretaresse van de technische school die vooral instond voor de leerlingenadministratie, werd op 1 februari door de leerlingen, (oud-)collega's en directies uitgewu...Lees meer »

  • Witte mantel (23/01) Een stille, maar mooie ochtend op campus Den Biezerd... Iedereen is voorzichtig op weg naar school, waar deze mooie omgeving wacht. Want kijk eens wat er is gebeurd, deze nacht... Resultaat? Een mooie witte mantel die op de foto staa...Lees meer »

Bekijk oudere berichten