U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws

  • Gastles staatssecretaris Philip De Backer https://www.hln.be/regio/niel/staatssecretaris-geeft-les-in-den-biezerd~a3a748ea/ Op dinsdag 5 december gaf staatssecretaris Philip De Backer een gastles  over hoe we onze privacy op sociale media beter kunnen beschermen.&n...Lees meer »

  • In Nielse Velden - 11 november http://www.hln.be/regio/niel/den-biezerd-herdenkt-oorlogsslachtoffers~a8f93686/ Project 'Herinneren'  Leerlingen van verschillende leerjaren en richtingen werkten mee aan de Nielse Velden

  • Italiaanse Avond De leerlingen van het 7de jaar organiseren een Italiaanse avond ten voordele van hun Romereis in mei.  Je mag je verwachten aan een buffet met typische Italiaanse soep, verschillende soorten pasta's en sauzen, gegrilde zuiderse groenten e...Lees meer »

  • GO! scholengroep Rivierenland tevreden over eerste code event GO! scholengroep Rivierenland organiseerde tussen 16 en 20 oktober 2017 een eigen code event ‘Code Wave’. Code Wave kadert binnen het Code Festival van de Vlaamse overheid dat op zijn beurt valt onder de European Code Week. De leerling...Lees meer »

  • Armoedeproject in de krant Het project dat de leerlingen voor de  Dag van Verzet tegen Armoede organiseerden haalde de krant. Het volledige artikel vindt u via deze link. https://www.hln.be/regio/niel/leerlingen-den-biezerd-moeten-bedelen-om-eten~a5d695eb/

  • Verkiezing Raad van bestuur GO! scholengroep Rivierenland Ook voor GO! scholengroep Rivierenland zullen vanaf 1 april 2018 de bevoegdheden van de zetelende raad van bestuur worden overgenomen door de leden van de nieuwe raad van bestuur. Kandidaatstelling In principe kan iedereen zich kandidaat s...Lees meer »

  • Bio-esthetiek aan de slag in het ziekenhuis van Reet Van 16 tot 21 oktober ruilen de leerlingen van Bio-esthetiek hun vertrouwde Beautyklas voor de oncologische afdeling van het AZ Reet.   De leerlingen zullen tijdens de 'Week tegen kanker' alle patiënten die vechten tegen dez...Lees meer »

  • 1000 cupcakes voor de Alzheimerliga De leerlingen van Voeding-Verzorging bakken 1000 cupcakes ten voordele van de Alzheimerliga. Deze warme actie kadert in ons jaarthema 'Herinneren'. Foto's van deze actie vind je hier