U bent hier: Home » Nieuws » PERSBERICHT: GO! technisch atheneum Den Biezerd gaat voor fashion

PERSBERICHT: GO! technisch atheneum Den Biezerd gaat voor fashion

Op donderdag 4 oktober 2018 beleefden twee leerlingen van het zevende jaar Haarstilist aan GO! TA Den Biezerd in Niel een geweldige dag. Ze mochten namelijk het haar en de make-up verzorgen voor een fotoshoot van Ily Fashion uit Hulshout. Deze Belgische invoerder verdeelt de Poolse merken Piu, Zaps en Ezuri.

De leerlingen van GO! TA Den Biezerd verzorgden niet alleen het haar en de maquillage van de modellen, maar pasten ook telkens de kapsels aan naargelang de verschillende outfits. Modellen van dienst waren Lauren Nikolakopoulos en Jill De Greef, die we nog kennen van Pink Ambition en Shopping Queens op VIJF. Ook de medewerksters van Ily Fashion werden gemaquilleerd. De professionele foto’s werden gemaakt door Elien Jansen, een 21-jarige Belgische modefotografe.

Voor de leerlingen van het 7de Haarstilist aan GO! TA Den Biezerd, Ilham Hamdaoui en Kamil Lipka, was dit een fantastische ervaring.
“Het was een heel vermoeiende, maar boeiende dag. Dit lijkt ons een droomjob!”, zo verklaarden ze na afloop.

De samenwerking is voor iedereen heel goed meegevallen en voor herhaling vatbaar. GO! TA Den Biezerd in Niel kijkt al uit naar de volgende modeshow van Ily Fashion!


Bericht geplaatst op 05/10/2018 « Terug naar het overzicht