U bent hier: Home » Nieuws » Philip Cracco als gastspreker

Philip Cracco als gastspreker (13/05)

Maandag 13 mei was Philip Cracco aanwezig op TA Den Biezerd voor een gastles in onze nieuwe loft.

Wij wouden de leerlingen graag een boeiend, bekend en ervaren econoom / bedrijfsleider laten ontmoeten, dus hebben we onze stoute schoenen aangetrokken en via facebook verschillende grote namen aangesproken.

Philip Cracco was direct bereid om onze leerlingen van 3 & 4 kantoor te ontmoeten. Een uitnodiging op zijn plaats omdat hij een succesvol zakenman is en hij legt zich nu meer toe op de interim sector met onder meer zijn kantoren "Jobfixers". We nemen dus zijn ervaringen, plannen en tips zeker op om daarna in de klas verder rond te werken.

Wij proberen de leerlingen van de tweede graad kantoor met verschillende sectoren kennis te laten maken. Zo zijn wij onlangs Belorta (groentenveiling) gaan bezoeken. We hebben ook al een lokale verzekeringsagent (Joeri Pototschnik) in de klas gevraagd en we gaan ook het bankkantoor BNP Paribas Fortis in Niel nog van dichtbij onder de loep nemen.

Philip Cracco kan met de sector 'interim' dus heel goed aansluiten bij het arbeidsprofiel van de richting kantoor. Hij praatte onze leerlingen toe met mooie slogans zoals 'tell me your dream' en 'leg de lat altijd hoger'.

De leerlingen van 3 & 4 kantoor hebben onze gastspreker ontvangen met de nodige aandacht. Ze moesten denken aan een hapje en een drankje, dragen ze de juiste kledij en aandacht hebben voor hun taalgebruik.
Het was een namiddag om niet snel te vergeten! 


Bericht geplaatst op 13/05/2019 « Terug naar het overzicht